loopbaancoaching oost-nederland
Loopbaancoaching helpt je bij het maken van keuzes die écht bij jou passen !

Als je vast loopt in je werk, je wilt iets veranderen in je loopbaan, je bent er een tijd uit geweest en je wilt graag weer aan de slag of je bent ontslagen en weer op zoek naar een nieuwe baan, dan heb je vaak een heleboel vragen:

  • Wat wil ik? Ik vind zoveel leuk, waar ga ik me nu op richten?
  • Wat kan ik? Wat kan ik nog meer?
  • Welke kwaliteiten heb ik en hoe ga ik die inzetten?
  • Wat zijn mijn competenties?
  • Hoe kan ik het best de arbeidsmarkt benaderen?

En nog veel meer …

Werkwijze

Tijdens het loopbaantraject gaan we met deze vragen aan de slag. We maken hierbij gebruik van onder andere coachgesprekken, oefeningen, persoonlijkheidstesten en opdrachten, afgestemd op jouw situatie. Je leert te reflecteren op jouw persoonlijke situatie en onderzoekt wat jou motiveert en welke drijfveren er aan je keuzes ten grondslag liggen.
Wanneer je op zoek bent naar een andere baan dan zullen we ook aandacht geven aan het opstellen van je curriculum vitae en Linkedinprofiel, sollicitatievaardigheden, jezelf presenteren, netwerken en inzet van social media.

Duur

Elk loopbaantraject is maatwerk. Ik focus me op jouw persoonlijke situatie. Na het intakegesprek geef ik je een inschatting van het aantal gesprekken dat je nodig zult hebben om het gewenste resultaat te bereiken.

 

 Neem contact op voor meer informatie